Anteckningsbok A5 Paljett Rosa Hjärta

71 kr

I lager

En A5-anteckningsbok med paljetter är en stilfull och praktisk bok för att skriva ned dina tankar, idéer och anteckningar. Storleken A5 är vanligtvis bekväm att bära med sig, vilket gör det enkelt att ha med sig boken vart du än går. Det unika med denna anteckningsbok är paljetterna som ger den en extra touch av glans och stil. Paljetterna kan vara placerade på omslaget eller på sidan av boken och kan ge en visuell effekt som fångar ögat och gör boken mer attraktiv. En A5-anteckningsbok med paljetter kan vara perfekt för att ta anteckningar, skapa listor, eller helt enkelt uttrycka din kreativitet genom att skriva eller rita. Dess unika design kan också göra den till en elegant gåva till någon som uppskattar skrivande eller behöver en vacker plats att dokumentera sina tankar och idéer.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 14,5 x 21 cm
Material: Silikon, plast och papper
Ålder: 3+ år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007447