So Pure Sensorisk Boll

179 kr

I lager

Upptäck en värld av lek och utforskning med So Pure Senso Ball. Denna sensoriska boll är tillverkad av 100% naturligt gummi och är perfekt för små barn. Med sina livliga färger, små hål och en mängd olika texturer som rundade prickar, linjer, stjärnor och rutmönster kan barnet upptäcka en massa aktiviteter. So Pure Senso Ball är lätt och ergonomisk, vilket gör den enkel att greppa tack vare sina två integrerade handtag. Dess dimensioner gör den perfekt för små händer att utforska och leka med. Denna produkt är lämplig för barn från 3 månader och är ett utmärkt val för att stimulera deras sinnen och motoriska färdigheter.

Storlek: 16,5 x 14,5 x 11,5 cm
Ålder: 3+ mån
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007507