Zoo Bagage Resväska Uggla

Det ursprungliga priset var: 549 kr.Det nuvarande priset är: 467 kr.

Slut i lager

Zoo Bagage: Perfekt Kabinväska för Barn

Zoo Bagage är en praktisk och charmig kabinväska designad för att göra barnets reseupplevelse roligare och bekvämare. Perfekt anpassad för användning som handbagage på flyget, är denna väska en favorit för barnen, oavsett om det är bil-, flyg- eller tågresor.

Smart Design och Användarvänlighet

Väskan har en avtagbar och justerbar axelrem, vilket gör det enkelt för vuxna att hjälpa till att bära den. Det indragbara 33 cm handtaget underlättar för barnet att själv dra väskan.

Praktisk Förvaring och Organisation

Med en tänjbar flaskficka i nät och en framficka med avskiljare i nät, håller Zoo Bagage ordning på barnets saker och gör det enkelt att hitta mindre föremål.

Säker och Barnvänlig

Väskan är fri från BPA och ftalater, vilket gör den säker för barn att använda. Dessutom innehåller den en namnetikett för att enkelt identifiera väskan.

Idealisk för Små Resenärer

Med en storlek på 40,6 x 30,5 x 14 cm är Zoo Bagage idealisk för barn från 3 år. Dess storlek och design passar väl för barnets första egna resväska.

Zoo Bagage är inte bara praktisk och säker, utan också ett roligt sätt för barn att ha med sig sina egna saker på resan. Denna kabinväska kombinerar funktionalitet med barnvänlig design, vilket gör den till en idealisk resekompanjon för de yngsta äventyrarna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000053