Mainframe Charcoal Barnvagnsryggsäck Skötväska

999 kr

Slut i lager

Mainframe ryggsäck är en skötväska som gör det enkelt att hitta allt du behöver tack vare en inbyggd ram som håller ryggsäcken öppen åt dig. Mainframe har en kombination av många smarta funktioner och en snygg design. Ryggsäcken har ett stort huvudfack med blixtlås och många fickor för förvaring av t.ex. telefon och vattenflaska. Ryggsäcken ger dig båda händerna fria och passar perfekt när du har ditt barn i bärsele eller bärsjal. Inbyggd ram håller väskan öppen åt dig.

Stort huvudfack med blixtlås
Två utvändiga fack med blixtlås
Isolerande flaskfickor
Bärhandtag och justerbara axelremmar
Fästs enkelt med barnvagnsremmar
Mjuk skötmadrass ingår
Material: 100% polyester
Bredd: 36 cm, höjd 37 cm, djup 20 cm
Hela Skip Hops sortiment följer REACH samt EU-standarder och innehåller inga förbjudna kemikalier

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000061