Vägskyltar Varningsskyltar 5 cm

69 kr

I lager

Siku Internationell vägskyltning. Dessa internationella vägskyltar varnar för djur på eller utanför vägen: björnar, älgar, kängurur, krokodiler. Och om ett UFO landar, hälsa utomjordingen vänligt! De högkvalitativa plastskyltarna från det pålitliga varumärket Siku är tåliga och stabila. Siku-fordonen ksn nu ge sig ut på utforskning i främmande länder och på avlägsna kontinenter.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 5cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007267