Vägskyltar 8 cm

49 kr

I lager

Leksaksvägskyltar är miniatyrversioner av de skyltar som används på riktiga vägar och gator. Dessa små skyltar är vanligtvis tillverkade av plast eller trä och är utformade för att användas i lek- och utbildningssyfte. De kan vara en del av lekset som inkluderar fordon, vägar och andra tillbehör för att skapa realistiska lekscener. Leksaks vägskyltar är utformade med olika symboler och markeringar som efterliknar de verkliga skyltarna som används för att reglera trafik och ge vägledning. De kan inkludera symboler för olika trafikregler, faror, hastighetsbegränsningar, korsningar och mer. Dessa skyltar hjälper barn att lära sig om trafikregler och grundläggande trafiksäkerhet på ett roligt och pedagogiskt sätt när de leker med sina fordon och skapar sina egna vägscener. Leksaks vägskyltar är ett användbart verktyg för att introducera barn till trafikens värld och främja deras medvetenhet om trafiksäkerhet i en tidig ålder, samtidigt som de har kul och kreativ lek.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007266