10%

Moa Tofllor

Det ursprungliga priset var: 1 000 kr.Det nuvarande priset är: 900 kr.

Shepherd Moa – Ankelhöga Fårskinnstofflor

Shepherd Moa presenterar ett par ankelhöga tofflor som kombinerar värme och stil. Med en bred fårskinnskrage och dekorativa kantband i textil, erbjuder dessa tofflor en klassisk look med en mjuk touch. Den mjuka yttersulan i mocka tillför ytterligare komfort och gör dem idealiska för hemmabruk.

Egenskaper och Material

Innermaterial: Sheepskin

Ovanmaterial: Sheepskin

Yttersula: Suede

Passform: Normal

Skötselråd för Fårskinn och Ull Tofflor

För att bevara kvaliteten och utseendet på dina Shepherd Moa tofflor, bör tvätt undvikas så länge som möjligt. Vid nödvändig tvätt, rekommenderas handtvätt eller ett 30 graders ullprogram i tvättmaskin med ett milt och skonsamt tvättmedel, företrädesvis ullschampo. För att behålla tofflornas form, placera papper inuti dem under torkningsprocessen. Låt tofflorna torka naturligt i rumstemperatur och undvik direkt solljus och värme från element. Använd en mjuk borste för att varsamt återställa mockan eller ullen när tofflorna är torra. Observera att tofflor med folietryck inte bör tvättas.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: