The Smurfs Schampo Blå 210 ml

20 kr

I lager

Fördelar med vårt 2-i-1 schampo och bubbelbad

Mild och skonsam rengöring: Vårt schampo och bubbelbad är skapat med en mild formula som är skonsam mot barnets känsliga hud och hår. Det rengör varsamt och lämnar huden mjuk och håret väl omhändertaget.

Behaglig doft: Den söta doften kommer att göra badtiden till en rolig och avkopplande upplevelse för ditt barn. Det kommer att älska den friska och lätta doften.

Praktisk 2-i-1 lösning: Med vår produkt behöver du inte längre två separata produkter. Det är både ett schampo och ett bubbelbad i ett, vilket gör badrutinen enklare och mer bekväm.

Dermatologiskt testad: Vårt schampo och bubbelbad har testats av dermatologer och har en hudneutral pH-nivå för extra säkerhet.

Produktinformation

Volym: 210 ml

Passar för barn över 3 år

Innehåller ingen tvål

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008114