Förkläde & Kockmössa Elephant Grey 57 cm

242 kr

I lager

 

Förbered ditt lilla kulinariska geni för timmar av kreativ lek med vårt Förkläde & Kockmössa set i eleganta nyanser av elefantgrått och klassiskt vitt.

Denna perfekta tillägg till varje leksakskök är designad för att inspirera och framkalla en känsla av äventyr och upptäckt i varje litet barn.

Funktioner och Detaljer:

Kvalitetsmaterial: Setet är tillverkat av 100% bomull, vilket garanterar hållbarhet samtidigt som det är mjukt och bekvämt för barnet att ha på sig.

Anpassningsbar Design: Förklädet kommer med en kardborreknäppning bak som gör det justerbart i storlek och enkelt att ta på och av. Kockmössan i klassiskt vitt fulländar looken.

Mångsidig Användning: Detta Förkläde & Kockmössa set är inte bara för lek; det är också perfekt för att skydda barnets kläder under matlagning eller andra kreativa aktiviteter.

Specifikationer:

Ålder: Rekommenderas för barn 1 år och uppåt (one size).

Material: 100% Bomull.

Mått: 57 x 31 cm.

Tvättråd: Maskintvätt 40°C, blek inte, torktumla inte, torka i linje, stryk på max 110°C, ångstrykning kan orsaka skador, kemtvätta inte.

Säkerhetsstandarder:

Setet är testat och godkänt enligt EN71-1, EN71-2, EN71-3, har CE-märkningen och UKCA-märkningen, vilket säkerställer att produkten är säker för barn att använda.

Vårt Förkläde & Kockmössa set är mer än bara en leksak eller ett klädesplagg. Det är en biljett till en värld av kulinarisk magi, där varje måltid är en utforskning och varje recept ett äventyr. Det är det perfekta sättet att introducera ditt barn till kökets underbara värld, både det lekfulla och det riktiga, och inspirera till en livslång kärlek till matlagning och skapande.

Förvandla varje dag till en kulinarisk fest med vårt Förkläde & Kockmössa set – för att dagens små kockar är morgondagens mästerkockar!

 

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007983