Mumin Barnservis Vatten & Bad 3-del

265 kr

Slut i lager

Barnservis Vatten & Bad – Mumin Design

Introducera dina barn till måltidsglädje med denna charmiga och praktiska barnservis. Setet är inspirerat av Mumins Vatten & Bad-tema och är tillverkat av reptålig melaminplast som tål vardagligt bruk.

Praktiska Funktioner för Små Händer

Denna barnservis är särskilt anpassad för små händer och innehåller en mugg med antiglidring, en platt tallrik och en djup tallrik med sugkopp. Den spillsäkra muggen med handtag är perfekt för att lära barn att dricka själva.

Säker och Bekväm Användning

Alla delar i setet är lätta att rengöra och tål maskindisk i övre hyllan. Servisen är även mikrovågssäker, vilket gör det smidigt att värma mat direkt i tallriken eller skålen (max 800W, 1 min).

Specifikationer och Rekommendationer

Rekommenderas från 6 månaders ålder. Setet innehåller en mugg med en volym på 180 ml, en djup tallrik med en diameter på 15,5 cm och en platt tallrik med en diameter på 21 cm. Materialen som används är melaminharts, silikon och polypropen (PP).

Idealisk för Vardagliga Måltider

Denna barnservis är inte bara funktionell utan också en underbar inredningsdetalj till barnets matplats. Med sitt lekfulla Mumin-motiv inspirerar den till roliga och njutbara måltider för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001409