Pippi Cirkus Skedar 2-pack

Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 89 kr.

I lager

Pippi Cirkus Skedar 2-pack – Miljövänliga och Användarvänliga

Introducerar vårt 2-pack med slitstarka skedar från Pippi Cirkus-serien, idealiska för matning eller för barnet att äta själv. Dessa mångsidiga skedar är utmärkta för alla typer av mat och passar perfekt till såväl glass som yoghurt. Designade för att vara både miljövänliga och tåliga, är de ett utmärkt val för medvetna familjer.

Hållbarhet och Kvalitet

Tillverkade i 100% RPET, bidrar dessa skedar till minskat avfall och ett lägre koldioxidavtryck, vilket gör dem till ett hållbart val för din familj. Med Rätt Starts engagemang för miljön kan du känna dig trygg i att välja produkter som bidrar till en bättre framtid.

Produktdetaljer

Mått: 13.5 x 2.8 cm, perfekt utformade för små händer att greppa och använda.
Material: Tillverkade helt av 100% RPET, säkerställer en slitstark och långvarig användning.
Åldersrekommendation: Lämplig för barn från +6 månader, dessa skedar är designade för att stödja barnets självständighet vid måltider.

Enkel Skötsel

Dessa skedar är enkla att underhålla, tack vare deras diskmaskinsäkra design. Kan diskas vid 50 grader för enkel och effektiv rengöring. Observera att skedarna inte är lämpliga för användning i mikrovågsugn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010671