0%

Bamse Lunchlåda i Plåt

172 kr

Färgrik låda i rostfritt stål med Bamse-motiv. Locket öppnas och stängs enkelt med två sidolås. Perfekt box att ha med på picknick och utflykt men kan också användas som förvaring av tex kritor och andra småsaker i barnrummet förstås. Bamse är en svensk tecknad barnserie skapad av Rune Andréasson. Bamse är en liten snäll brunbjörn som blir världens starkaste när han äter Farmors dunderhonung.

Skötselråd: Handdiskas
Material: Rostfritt stål
Mått: 6.2 x 18 x 13.5cm, 269g
Ålder: +6 månader

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: