Hårklippare Tvättbar HC5612/15

525 kr

I lager

Hårklippare Tvättbar 5000 Series

Upplev snabb och jämn klippning med Hårklippare Tvättbar 5000 Series. DualCut- och Trim-n-Flow Pro-teknikerna ger effektivitet och precision, och det avklippta håret flyger bort för 2 gånger snabbare resultat*.

Snabb och Jämn Klippning

DualCut- och Trim-n-Flow Pro-teknikerna säkerställer snabb och jämn klippning varje gång. Den innovativa kamdesignen förhindrar hårfästande, oavsett längd, för en smidig och avbrottsfri klippningsupplevelse.

Förebygger Hårfästning

Den nya kamdesignen är utformad för att förhindra att håret fastnar i kammen, vilket ger dig friheten att skapa din unika stil utan besvär.

Teknisk Specifikation

– DualCut- och Trim-n-Flow Pro-teknik – Kamdesign som förhindrar håravstängning – Tvättbar för enkel rengöring – Snabb och effektiv klippning

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009573