Sugrörsmugg Grön/Lime 12m+ 300 ml

Det ursprungliga priset var: 119 kr.Det nuvarande priset är: 107 kr.

Slut i lager

Sugrörsmuggen Bendy från Philips Avent är en sugrörsmugg med ett mjukt och flexibelt sugrör som är skonsamt mot barnets tandkött. Denna mugg rymmer 300 ml och är perfekt när barnet ska lära sig dricka med sugrör. Bendy-muggen är utformad för att vara lätt för små händer att greppa. Den nedre delen av sugröret är böjt så att sugröret enkelt når vätskan, och barnet kan dricka i en naturlig ställning. Sugröret har en inbyggd spillfri ventil för att förhindra spill, och det uppfällbara locket skyddar sugröret och förhindrar läckage. Sugrörsmuggen Avent Bendy från Philips är lätt att montera och ta isär. Avent Bendy är designad för att inte störa tändernas utveckling och för att träna munmusklerna så att de blir starka.

Färg: Grön/Lime
Volym: 300 ml
Ålder: 12+ mån
Tål Maskindisk

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001257