Natural Response Presentförpackning Nyfödda

499 kr

Slut i lager

Den perfekta presentförpackningen till nyfödda för matning och tröst. Med Natural Response dinappen kan bebisen dricka i samma rytm som när hen ammar, vilket gör det enkelt att kombinera amning och flaskmatning. Den breda, mjuka och flexibla dinappen är utformad för att se ut och kännas som ett bröst, vilket gör det lättare för bebisen att få ett bra tag och börja dricka. Natural Response dinappen fungerar med bebisens naturliga matningsrytm, vilket gör det enkelt att kombinera amning och flaskmatning. Nappen har en unik öppning som bara släpper ut mjölk när bebisen dricker så när hen gör en paus för att svälja och andas slutar mjölken att flöda.

Alla bebisar äter på olika sätt och utvecklas i sin egen takt. Vi har utformat en rad flödeshastigheter så att du kan hitta den som är perfekt för din bebis och anpassa din flaska. Alla Natural Response dinappar är tillverkade av mjukt silikon. En bred flaskhals gör flaskan enkel att fylla på och rengöra. Den består av få delar, vilket gör att den går enkelt och snabbt att sätta ihop. Den ergonomiska flaskan är lätt att greppa i alla vinklar för maximal komfort vid matning. Lätt att hålla både för dig och bebisen.

Flaskborste ingår och med det särskilda svängda borsthuvudet och den gjutna handtagsspetsen når du att noggrant rengöra alla hörn på flaskor med vid hals, nappar och matningsprodukter.

Setet består av 2 st 125 ml flaskor, 2 st 250 ml flaskor, 1 st vit napp 0-6 mån, en flaskborste.

Ålder: 0+ mån, 1+ mån
Volym: 2x 125 ml, 2x 260 ml
Ultra soft-napp 0-6 mån
BPA-fri
Droppfri dinapp
Ventil som motverkar tecken på kolik
Kompatibel med hela sortimentet

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007206