Solskydd Blå 2-pack

99 kr

I lager

Paw Patrol solskydd för bil – Perfekt för barn

Upplev den perfekta kombinationen av funktion och roligt med våra Paw Patrol solskydd för bilen. Dessa solskydd, som kommer i ett praktiskt 2-pack, är idealiska för att skydda dina små passagerare från solens skarpa strålar. Med ett färgglatt och engagerande Paw Patrol-motiv kommer dessa solskydd bli en favorit hos de yngsta familjemedlemmarna.

Högkvalitativt material och enkel montering

Tillverkade av 100% polyester, är dessa blå solskydd både hållbara och lätta att hantera. De är utrustade med sugproppar för enkel montering och demontering, vilket gör dem till ett praktiskt val för alla föräldrar. Deras robusta konstruktion säkerställer att solskydden håller formen och skyddar effektivt mot solen under alla dina bilresor.

Dessa Paw Patrol solskydd är inte bara praktiska, utan erbjuder också en rolig och färgrik detalj i bilen som barnen kommer att älska. De är en utmärkt present till alla unga fans av den populära TV-serien och bidrar till en behagligare och säkrare bilfärd för hela familjen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0005190