Dynamisk Stjärnprojektor Vintergatan

669 kr

I lager

Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor är en banbrytande nattlampa som skapar en magisk och rogivande sömnmiljö för barn i alla åldrar. Denna innovativa produkt kombinerar avancerad teknik med högkvalitativ belysning och ljud för att skapa den ultimata sömnupplevelsen för både barn och föräldrar.

Ljud- och ljusfunktioner:

Vitt brus-teknik: Den senaste forskningen har visat att barn somnar lättare med ett svagt bakgrundsljud, så kallat ”vitt brus”. Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor är utrustad med denna teknik och erbjuder tre olika program med olika kombinationer av ljud, rytmer och intensitet för att passa ditt barns behov.

Anpassningsbara program: Som förälder kan du välja det program som bäst passar ditt barns preferenser. Programmet du väljer blir en del av din barns nattningsrutin och kan anpassas med lugnande vaggvisor eller avkopplande ljud från naturen.

Sovrutin: En konsekvent nattlig rutin är nyckeln till att hjälpa små barn att somna. Med Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor kan du inleda nattningen genom att trycka på knappen vid läggdags, och lampan skapar den perfekta atmosfären för sömn.

Automatisk avstängning: Lampan drivs av tre AA-batterier och har en automatisk avstängningsfunktion för att spara energi och säker användning.

Säker och praktisk:

Miljövänlig LED-belysning: Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor är utrustad med en energieffektiv LED-lampa som inte blir varm, vilket gör den säker för användning även när den är lättillgänglig för ditt barn.

Tre lägen: Lampan kan ställas in i tre olika lägen som inkluderar ”Quiet Child” (20 minuter), ”Restless Child” (40 minuter), och ”Baby Cry Sensor” som reagerar om barnet vaknar på natten och automatiskt spelar lugnande ljud för att hjälpa barnet att somna om.

Lätt att underhålla: Pabobo Dynamisk Stjärnprojektor har ett mjukt överdrag som kan tas av och tvättas i maskin, vilket gör det enkelt att hålla rent och fräscht.

Tekniska specifikationer:

Storlek: 27 x 27 x 11 cm Ålder: Från 0 månader och uppåt Batterier: Drivs med 3 st AA-batterier (ingår ej) Tvättinstruktioner: Överdraget kan tvättas i maskin vid 30 grader

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008082