Perfekta Dinapp Nature Sense L 2-pack Silikon

89 kr

I lager

NUK nature sense teat silicon – Dinappen för ditt barns välmående

Din barns välmående är av högsta prioritet, och valet av rätt dinapp är avgörande. NUK nature sense teat silicon är den perfekta lösningen för att säkerställa en bekväm och trygg matningsupplevelse.

Mjuk och skonsam silikon

Denna dinapp är tillverkad av extra mjuk silikon som känns naturlig och bekväm för din baby. Den skonsamma konsistensen gör att dinappen är skonsam mot ditt barns känsliga gom och tandkött.

Antikolik ventil för minskad luftsväljning

Innovativ antikolik ventil är utformad för att förebygga att din baby sväljer luft under matningen. Detta minskar risken för kolik och obehag för ditt barn.

Ålder anpassad design

NUK Nature sense teat silicon passar barn från nyfödd upp till cirka 18 månader. Den finns i fyra olika storlekar för att säkerställa att ditt barn alltid har rätt storlek och flöde för sin ålder och utveckling.

Praktisk förpackning

Din barns välmående är konstant, och med 2 nappar per förpackning har du alltid en reserv till hands. Du kan lita på NUK nature sense teat silicon för pålitliga och bekväma matningsstunder.

BPA-fri och passar NUK nature sense flaskor

Denna dinapp är helt fri från BPA (Bisfenol A) och är säker för din baby. Dessutom passar den alla flaskor från NUK Nature Sense kollektionen, vilket gör den till ett mångsidigt val.

Produktinformation

Förpackning: 2 nappar per förpackning
Ålder: Passar från nyfödd upp till cirka 18 månader
Material: Extra mjuk silikon
BPA-fri
Kompatibel med NUK Nature Sense flaskor

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008317