Alice & Pomme Speldosa Mini Räven Alice 23 cm

Det ursprungliga priset var: 349 kr.Det nuvarande priset är: 314 kr.

I lager

 

Upplev Värmen och Trösten

Av ett mjukt gosedjur som också fungerar som en speldosa för din baby. Denna omsorgsfullt designade leksak är skapad för att ge både komfort och stimulans, vilket gör den till en favorit både dag och natt.

Egenskaper:

Multifunktionell Design: Gosedjuret är utrustat med en inbyggd speldosa. Dra i silikonringen, och en lugnande vaggvisa fyller rummet, vilket hjälper din baby att slappna av och somna. Den silkeslena plyschen och välsydda detaljerna inbjuder till kramar och kärlek.

Estetisk och Pedagogisk: Med vänliga ögon och en färgrik design stimulerar detta gosedjur ditt barns visuella perception. De olika materialen och texturerna väcker nyfikenhet och uppmuntrar till taktil utforskning.

Lätt att Fästa: Med de fastsydda knytbanden kan speldosan enkelt fästas vid spjälsängen, babyskyddet eller babysittern. Ditt barn får en trygg och tröstande vän i sin omedelbara närhet.

Säker och Skön: Tillverkad av 100% polyester, är detta gosedjur säkert för ditt barn att krama, hålla i och utforska. Silikonringen erbjuder en skön bitkänsla och lindring för små tandknoppande munnar.

Specifikationer:

Höjd: ca 23 cm

Material: 100% polyester

Tvättråd: Handtvätt 30°C

Ålder: Från nyfödd

Detta gosedjur med speldosa är mer än bara en leksak; det är en källa till komfort, en nattkompis och en vaggvisa-leverantör. Det är designat för att vara en del av ditt barns tidiga upptäcktsresor, att erbjuda trygghet i det välbekanta och lugnande melodier vid vilotid. Gosedjuret är en perfekt gåva för att välkomna en ny liten person till världen eller för att berika ditt eget barns samling av älskade leksaker.

 

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007985