Baby Food Feeder Silikon Blå

Det ursprungliga priset var: 109 kr.Det nuvarande priset är: 98 kr.

I lager

Observera: Se till att maten delas ordentligt för att minska risken för kvävning. Tvätta och inspektera före användning. Översta hyllan tål diskmaskin. Mikrovågsugn, koka eller ångsterilisera inte. Kassera och byt ut vid första tecken på svaghet eller skada. Kontrollera alltid temperaturen innan matning. Låt inte barnet gå eller springa medan det bär produkten. Lämna inte barnet utan tillsyn. Kassera alla förpackningskomponenter innan de ges till barnet. Produkten är inte avsedd att användas som bitring. Ej lämplig för barn med tänder.

Att introducera fasta ämnen är en av många spännande milstolpar i barnets första månader i livet. Utseendet på deras ansikten när de smakar något annat än mjölk är ovärderligt (och bedårande). Den här bekväma babymataren erbjuder ett säkert och enkelt sätt att mata babypuréer, oavsett om det är butiksburkar eller hemlagad barnmat. Den har ett litet hål i botten, vilket gör att maten kan passera igenom i smältbara mängder. Den mjuka silikonpåsen möjliggör enkel matning av mosade bananer, grönsaker och mer.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010757