Skötbädd Soft 50×70 Bunny Sand

249 kr

Slut i lager

Möt vår innovativa skötbädd, en kombination av komfort och praktisk design, framtagen för att göra varje blöjbyte till en lugn och angenäm upplevelse för både dig och ditt barn. Den mjuka och flexibla konstruktionen, tillsammans med den vätskeavvisande ytan, garanterar inte bara komfort utan också enkel rengöring och underhåll.

Storlek: 50×70 cm, en bekväm yta som passar för barn i olika åldrar.

Överdrag: Tillverkat av 100% bomull med en TPU-beläggning som gör skötbädden vätskeavisande och lätt att torka av.

Fyllning: Innehåller 100% återvunnen polyester, vilket gör skötbädden till ett miljövänligt val.

Certifieringar: Produkten är Öko-Tex Standard 100 certifierad, vilket innebär att den är testad och fri från skadliga ämnen.

Fördelar med skötbädden

Vår skötbädd är designad för att ge maximal komfort med en mjuk fyllning och ett flexibelt överdrag. Den vätskeavisande ytan säkerställer att blöjbyten blir enklare, snabbare och mer hygieniska. Med dess miljövänliga fyllning av återvunnen polyester, stöttar du dessutom en hållbar livsstil.

Denna skötbädd är inte bara en produkt, utan en investering i ditt barns komfort och säkerhet. Dess mångsidiga och hållbara design gör den till ett måste i varje hem med små barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007994