0%

Mössa Lovely Off-white

103 kr

Håll ditt barns huvud varmt och mysigt med denna underbart stickade mössa, prydd med ett delikat mönster och en söt rosett. Tillverkad i 100% bomull, garanterar denna mössa optimal komfort och värme under kallare dagar.

Mjukhet: Tillverkad i 100% bomull, känns mössan mjuk mot barnets känsliga hud.

Design: Det vackra stickade mönstret och rosetten tillför en söt touch.

Storlekar: Finns i 0-6 månader och 6-12 månader, för att växa med ditt barn.

Skötsel: Enkel att tvätta, tål maskintvätt i 40 grader.

Förvandla varje kylig dag till en möjlighet för stil och komfort med vår bedårande stickade mössa. Denna mössa är inte bara ett utmärkt sätt att hålla ditt barn varmt, men dess vackra design med ett fint mönster och en söt rosett gör den till ett måste i varje barns garderob.

Mössan kombinerar funktion med mode. Den mjuka bomullen är snäll mot barnets hud, medan mönstret och rosetten ger en stilfull touch. Varje mössa är designad med omsorg för att erbjuda optimal värme och komfort.

När temperaturen sjunker, se till att din lilla en är förberedd med vår mjuka och stiliga bomullsmössa. Utforska vårt urval av mössor och upptäck komfort och stil som varar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: