0%

Mössa Lovely Light Purple

103 kr

Mössa Lovely Light Purple: Mysig och Stilfull Värme för Ditt Barn

Ge ditt barn en extra dos av värme och stil med Mössa Lovely Light Purple. Denna bedårande stickade mössa är perfekt för att hålla ditt barns huvud varmt under kallare dagar. Varje detalj i denna mössa är noggrant designad för att garantera både komfort och en charmig stil.
Material: Tillverkad av 100% bomull, är denna mössa mjuk och skonsam mot barnets känsliga hud.
Design: Prydd med ett delikat stickat mönster och en söt rosett, ger mössan en unik och gullig look.
Storlekar: Tillgänglig i storlekarna 0-6 månader och 6-12 månader, anpassad för att växa med ditt barn.
Skötsel: Mössan är enkel att sköta om och tål maskintvätt i 40 grader.

En Perfekt Blandning av Funktion och Mode

Vår Mössa Lovely Light Purple kombinerar praktisk funktionalitet med en trendig design. Den mjuka bomullen säkerställer att ditt barn känner sig bekvämt, medan det vackra mönstret och den eleganta rosetten lägger till en modemedveten touch.

Idealisk för Kyliga Dagar

Denna mössa är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt under höst- och vinterdagarna. Den är inte bara värmande, utan också ett snyggt tillbehör som kompletterar alla outfits.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: