Fårskinnstoffla Baby

För kalla dagar och mysiga stunder inomhus, introducerar vi våra fårskinnstofflor – en sann vän till små frusna fötter. Med dessa tofflor får ditt barn en omslutande värme och komfort som varar hela dagen. Mjuka, gosiga och otroligt bekväma, dessa tofflor är en must-have under kyliga månader.

Egenskaper och Fördelar
Mjuk Värme: Fodrade med fårull, tofflorna erbjuder en naturlig värme som andas, håller fötterna behagligt varma utan överhettning.
Lätt Att Använda: Tofflans öppning med karborreband längs med hela ena sidan gör det enkelt att sätta på och ta av, vilket ger en skräddarsydd passform för varje fot.
Storlekar: Finns i två storlekar (0-6 mån och 6-12 mån) för att följa ditt barns växande fötter.

Material
Foder: Fårull som värmer och andas, perfekt för känslig hud.

Tofflorna kombinerar funktionalitet med stil och komfort. Fårullens naturliga egenskaper gör dessa tofflor till ett utmärkt val för att hålla barnets fötter varma och mysiga. Den enkla karborreöppningen säkerställer att tofflan sitter bekvämt på foten, medan dess eleganta design ser till att ditt barn ser lika bra ut som de känner.

Låt inte kylan bita i ditt barns små fötter. Våra fårskinnstofflor är här för att erbjuda en lösning som är lika stilfull som den är funktionell. Med en design som tänker på både komfort och användarvänlighet, är dessa tofflor den perfekta partnern för ditt barn under kyliga dagar och nätter.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: