Svävande Boll

Det ursprungliga priset var: 29 kr.Det nuvarande priset är: 22 kr.

I lager

Hur länge kan du lyckas hålla den svävande bollen i luften? Lägg den lilla bollen på blåsröret och blås så bollen börjar sväva, nu ska du försöka hålla bollen svävande så länge du kan. Utmana dig själv och försök slå ditt personliga rekord eller tävla mot en kompis och se vem som är bäst på att hålla bollen i luften. Super rolig svävande boll lek för både barn och vuxna som gillar simpla men mycket underhållande små lekar.

Svävande Boll Leksak innehåller ett rör samt två stycken frigolit bollar. Lägg en av bollarna på röret och blås i röret tills bollen börjar sväva, försök hålla den i luften så länge som mjöligt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001925