Barnväska Hello Kitty 20 cm

159 kr

I lager

Pappväska Hello Kitty 20 cm – Perfekt för roliga lekar och äventyr!

Låt ditt barn utforska världen med denna lekfulla Hello Kitty pappväska! Perfekt för att packa, bära och öppna för många roliga lekar, är denna pappväska 20 cm och tillverkad av kraftig papp med robusta handtag i stål.

Hello Kittys illustrationer och personlighet

På utsidan av pappväskan finns lekfulla illustrationer på Hello Kitty och hennes vänner, vilket ger barnet en direkt koppling till sin favoritkaraktär. Hello Kitty är en världsomspännande social ikon som föddes i London 1974 och har sedan dess blivit en av de mest unika och intressanta karaktärerna som någonsin skapats. Med sin relevans för kvinnor i alla åldrar, etniciteter och ekonomisk bakgrund är Hello Kitty en inspirationskälla för konstnärer och designers över hela världen.

Lekålder och material

Denna pappväska är lämplig för barn från 3 år och uppåt. Tillverkad av metall och papp är den både hållbar och säker för barn att använda.

Viktiga säkerhetsanvisningar

– Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader på grund av små delar och kvävningsrisk.

Ge ditt barn möjligheten att skapa sina egna lekfulla äventyr med Pappväska Hello Kitty 20 cm! En perfekt lekaccessoar för alla små äventyrare.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011073