Tilda Kofta

779 kr

Tilda Kofta: Mjuk Elegans

Tilda Koftan är en tidlös kofta med knappar framtill, perfekt för att lägga till ett lager av värme och stil till varje outfit. Dess enkla design gör den mångsidig och lätt att kombinera med andra plagg.

Material

Med en blandning av 40% Modal och 60% bomull (ekologisk), erbjuder denna kofta en exceptionellt mjuk och lätt känsla. Modal/bomullsblandningen skapar en stickning som är både andningsbar och naturlig, med en fin drapering och en lätt glans.

Design och Detaljer

Detaljerade med ett mönster stickat med pointelledetaljer, har Tilda Koftan en unik textur som är både vacker och subtil. Dess naturliga material och andningsbara kvalitet gör den till en favorit för alla säsonger, medan dess ljusa glans och fina drapering lägger till en touch av sofistikation.

Skötselråd

För att bevara Tilda Koftans skönhet och kvalitet, rekommenderas handtvätt i högst 40 °C. Den ska inte torktumlas, blekas eller kemtvättas. Kallt strykjärn kan användas vid behov för att underhålla koftans perfekta utseende.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: