Pala Frill Shorts

499 kr

Pala Frill Shorts: Sommarens Favoriter

Våra Pala Frill Shorts är det perfekta valet för sommaren, med sitt charmiga volangdetaljer och praktiska fickor. Elastiken i midjan tillsammans med ett dekorativt band gör dessa shorts både bekväma och stilfulla för alla tillfällen.

Material

Tillverkade av 100% linne, ger dessa shorts en lätt och luftig upplevelse. Det naturliga och andningsbara linnet känns fräsch och sval mot huden, vilket gör dem idealiska för varma sommardagar.

Design och Detaljer

Med sitt 100% naturliga material får linnet i Pala Frill Shorts en avslappnad look som blir mjukare och bekvämare med tiden. Den naturliga tendensen för linnet att skrynklas ger en casual känsla, medan materialet stödjer kroppens förmåga att reglera temperaturen.

Skötselråd

För att dina shorts ska förbli i toppskick, tvätta dem på ett extra skonsamt program i 40°C. Undvik att bleka och torktumla för att bevara linets unika kvaliteter. Ett varmt strykjärn kan användas vid behov för att ge en slät finish.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: