City Vägplattor

189 kr

I lager

Byggsetet LEGO® City Vägplattorblir en realistisk bakgrund till barns fantasifulla lekar, med gatlyktor som lyser i mörkret, trafikljus, vägskyltar, vägmarkeringar, farthinder, övergångsställe, träd och grönska. Barn kan placera vägplattorna hur de vill, bygga en stad runt dem och koppla ihop dem med andra LEGO byggset med vägplattor för att utöka sina stadsskapelser!Fantastisk present till LEGO City fans från 5 årDessa LEGO City Vägplattor innehåller en enkel bygguide och InstructionsPLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.Inspirerande leksaker för flickor och pojkarLEGO City byggseten stimulerar fria, kreativa rollekar med funktionsrika byggnader, realistiska leksaksfordon och roliga karaktärer som erbjuder en rolig lekupplevelse baserad på verkliga händelser.

 

    • • Barn kan ge sina LEGO® lekar en realistisk bakgrund med dessa LEGO City Vägplattor. Den perfekta starten för en grym bygg- och lekupplevelse.

 

• Vad finns i lådan? Barn får 5 LEGO® vägplattor med trafikmarkeringar, farthinder och ett övergångsställe, plus gatlyktor som lyser i mörkret, leksakstrafikljus, vägskyltar, träd och grönska.

 

• Barn kan skapa en realistisk LEGO® vägmiljö med massor av autentiska detaljer och koppla ihop med andra LEGO City byggset med vägplattor för att utöka sina skapelser.

 

• Leksetet LEGO® City Vägplattor är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 5 år.

 

• När den är färdigbyggd är den huvudsakliga vägplattan 13 cm hög, 44 cm bred och 38 cm djup.

 

• LEGO® City Vägplattor blir en fantastisk bakgrund till barnens LEGO lekar och skapelser.

 

• Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva guide hjälper unga byggare att bli mästerbyggare!

 

• LEGO® City My City seten innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i realistiska miljöer.

 

• Alla LEGO® klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.

 

• LEGO® City byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003689