T-shirt Hajar Lwtaylor 310

249 kr

T-shirten här är ren underhållning i sig. Både barn och vuxna tycker att det är roligt att titta på och fördjupa sig i berättelserna tryckta på omslaget. Temat är livet under havets yta.

DÄRFÖR KOMMER DU ÄLSKA T-SHIRTEN Det roliga trycket på framsidan är en säker hit bland unga och gamla Färgerna är klassiska och vackra för sommaren LEGO T-shirten för barn är gjord i en mjuk och stretchig bomullsblandning I sidan av t-shirten finns en liten LEGO-logga, och i halsen är toppen designad med en bekväm ribbad kant.

MATERIAL OCH SKÖTSEL 60% bomull/40% polyester, stickad 40° Maskintvätt ut och in med liknande färger Kemtvätta inte Stryk vid låg temperatur, stryk på baksidan. Torktumla inte Blek inte eller använd inte rengöringsmedel med optiska blekmedel

SPECIFIKATIONER Tryck på framsidan. Halsöppning med mjuk ribb.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: