Äventyrlig Nature Hazelnut Mini Outdoor Ryggsäck

828 kr

Slut i lager

Slitstark och Väderbeständig:

Perfekt för unga äventyrare, denna robusta ryggsäck erbjuder pålitligt skydd mot väder och vind. Dess vattenavvisande material håller barnets tillhörigheter torra, även under regniga dagar.

Smart Utformning med Extra Komfort:

Utrustad med en bekväm sittdyna, erbjuder denna ryggsäck en pausplats på vilken plats som helst. Dess inbyggda regnskydd garanterar att barnets utflykter fortsätter oavbrutet, även i oväntade väderförhållanden.

Personlig Touch med Avtagbara Patches:

Barnen kan sätta sin egen prägel på ryggsäcken genom att dekorera den med medföljande, avtagbara patches. Detta gör varje ryggsäck unik och personlig.

Idealisk för Aktiva Upplevelser:

Denna ryggsäck är en utmärkt följeslagare för barn som älskar att utforska och leka utomhus. Den är lika användbar på vandringar i skogen, dagar vid stranden, eller utflykter till närliggande parker.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008296