Sandlekset 5 delar Rosa

Det ursprungliga priset var: 242 kr.Det nuvarande priset är: 194 kr.

I lager

Lek och kreativitet med LÄSSIGs Sandlekset

Ge ditt barn timmar av rolig lek och kreativitet med LÄSSIGs multifunktionella sandlekset i fem delar. Perfekt för sandlådan, stranden eller lekplatsen, låter detta set barnen släppa lös sin fantasi och skapa fantastiska sandkreationer.

Mångsidigt och roligt sandlekset

LÄSSIGs sandlekset innehåller fem olika delar som uppmuntrar till en mängd olika aktiviteter i sanden. Oavsett om det handlar om att bygga sandslott, gräva eller skapa sandfigurer, erbjuder detta set oändliga möjligheter till kreativ lek.

Säker och hållbar design

Tillverkat av hållbart material som håller formen, är detta sandlekset byggt för att tåla timmar av lek och äventyr. Det är BPA-fritt, vilket garanterar att det är säkert för barn att använda. Du kan känna dig trygg med att ditt barn leker med säkra och högkvalitativa leksaker.

Perfekt för sandlådan, stranden och lekplatsen

LÄSSIGs sandlekset är utformat för att vara mångsidigt och lätt att ta med sig. Det passar utmärkt i sandlådan hemma, på stranden under sommardagar eller på lekplatsen. Det är det perfekta tillskottet till alla utomhuslekar.

Högkvalitativt och hållbart

Tillverkat av robusta material som håller formen, är LÄSSIGs sandlekset designat för att hålla. Det är inte bara roligt och kreativt, utan också tillverkat för att klara av slitage och ge långvarig glädje.

Ge ditt barn möjligheten att skapa, utforska och ha kul med LÄSSIGs sandlekset. En säker, hållbar och kreativ lösning för alla små äventyrare.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011105