Verktygsbänk för barn

1 395 kr

Slut i lager

Beskrivning

Denna verktygsbänk för barn är utmärkt för den som älskar att snickra. Nu finns det inget som den lille mini-snickaren inte kan reparera eller montera. Bänken har hål där du kan fästa skruvar, spikar och byggbrädor. Illustrationerna på bordskivan visar var man kan skruva och var man kan hamra. Det finns också en leksakscirkelsåg som snurrar när du vrider på knoppen. Helt klart något som passar den som ska ge sig på de riktigt stora byggprojekten. Och glöm inte. När allt är klart kan du klämma fast ditt bygge i skruvstädet för att sandpappra ditt mästerverk så att det blir slätt och lent. Välj mellan två olika sandpapper (kardborre) som du kan skruva av och på. Verktygsbänken har också smarta lådor, hyllplan och krokar som håller alla dina leksaksverktyg på plats.

Innehåller: Verktygsbänk, Leksakshammare, Skruvmejsel, Leksakssåg, Skiftnyckel, Sandpappershållare, Två sandpapper, Tre spikar, Nio skruvar, Nio muttrar, Skruvlådor, Åtta byggbrädor

Varning. Små delar. Kvävningsrisk. Inte lämplig för barn under 3 år.

Material
Verktygsbänk: Plywood av lind.
Skruvlådor, byggplattor, handsåg, skiftnyckel: Plywood av lind.
Skruvmejsel, sandpappershållare, spik, skruv, mutter: Björk.
Hammare: Björk, bok.
Sandpapper: Nylon.

Skötsel
Rengör med fuktig trasa. Torka torrt med en ren trasa. Kontrollera regelbundet att alla skruvar är väl åtdragna, samt att alla delar är intakta.

Artikelnr: MX-0004467

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.