0%

Stövlar Voxna WP

760 kr880 kr

Voxna Vinterstövel: Sportig, Vattentät och Barnvänlig

Denna säsongens favorit, Voxna vinterstövel, är perfekt för aktiva barn. Den är inte bara smidig och sportig utan också helt vattentät, vilket gör den idealisk för lek och äventyr i vinterlandskap. Dess enkla design gör det lätt för barnen att snabbt hoppa i och ur dem.

Hållbar och Miljövänlig Konstruktion

Med ett åtagande om hållbarhet är Voxna-stövlarna tillverkade av delvis återvunnen textil och polyester. De har ett biologiskt nedbrytbart membran och tejpade sömmar för fullständig vattentäthet. Dessutom är de garanterat fria från fluorkarboner, vilket gör dem till ett miljövänligt val.

Designad för Komfort och Säkerhet

Dessa vinterstövlar är inte bara hållbara utan också bekväma. Fodrade med värmande fleece och en urtagbar filt innersula, håller de små fötterna varma. Reflexdetaljerna ökar säkerheten genom att göra ditt barn synligare i mörka vinterkvällar.

Praktiska och Lättskötta

Voxna-stövlarna är utformade för att vara enkla att sköta om. De är tvättbara i maskin och har en flexibel yttersula av naturgummi för utmärkt grepp. Tack vare deras praktiska design är de också lätta att ta på och av, vilket underlättar vardagen för såväl barn som föräldrar.

Detaljer

Voxna Vinterstövlar, Vattentät Membran, Återvunnen Textil, Fleece Foder, Naturgummi Yttersula

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: