Speldosa Elefeant

Det ursprungliga priset var: 269 kr.Det nuvarande priset är: 242 kr.

I lager

Speldosa Elefant – Rogivande Melodier för Ditt Barn

Låt ditt barn drömma sig bort till ljudet av en rogivande melodi med vår charmiga speldosa i form av en grå elefant. Perfekt att hänga i barnvagnen, denna speldosa erbjuder komfort och lugn vart ni än går. Enkel att fästa med den medföljande ringen, den passar nästan överallt och blir en vacker detalj i barnets omgivning.

Material och Skötsel

Tillverkad av 100% polyester med en fyllning av polyesterfiber, kombinerar denna speldosa hållbarhet med mjukhet. Trots att produkten är angiven med material som 100% bomull, plast, och trä i dess beskrivning, är den faktiska kompositionen 100% polyester, vilket gör den både säker och skön för barnet.

Säkerhetsinstruktioner

Observera att denna speldosa inte är en leksak och bör hanteras av en vuxen. Den ska monteras på ett säkert avstånd från barnets räckvidd för att undvika risker. Använd inte speldosan i en babysitter där barnet kan nå den, för att säkerställa en trygg användning.

En Perfekt Gåva

Med sina mått på 17 x 11 cm är denna speldosa inte bara en fin dekoration utan även en utmärkt dopgåva eller välkomstpresent till den nyfödde. Testad och godkänd enligt europeisk standard, erbjuder den både trygghet och skönhet som en del av barnets vardag.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010681