Ultimat Vintermössa Ull Beanie: Solid Wool Knit för Barn

331 kr

Huttelihut Vintermössa – Ett Måste för Ditt Barns Garderob

Upptäck Huttelihuts vintermössa i ull – en kombination av värme och stil som är idealisk för ditt barn. Denna 100% ullmössa är inte bara en fashionabel accessoar, utan också en praktisk lösning för kyliga dagar.

Termisk Värme med Högkvalitativ Ull

Vår Huttelihut-mössa är tillverkad av förstklassig ull med utmärkta termiska egenskaper. Den håller ditt barn varmt och bekvämt under de kalla månaderna, samtidigt som den ger maximal komfort.

Tidlös Design för Varje Tillfälle

Med sin klassiska och tidlösa design är Huttelihut-mössan ett perfekt val för varje tillfälle. Den passar utmärkt till alla outfits och är lika lämplig för lek i snön som för en stunds avkoppling i parken.

Andningsbar Komfort för Aktiva Barn

Denna ullmössa från Huttelihut är inte bara varm, utan också andningsbar, vilket gör den idealisk för lekfulla och aktiva barn. Den låter huden andas och är skön att ha på sig under långa perioder.

Lätt att Sköta – Perfekt för Uppsysselsatta Föräldrar

Denna barnmössa i ull är lätt att underhålla. Den kan maskintvättas vid 30°C på skontvättprogram, vilket är praktiskt för familjer med en aktiv livsstil.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: