31%

Sneakers Slimmer Stadil Low JR

Det ursprungliga priset var: 800 kr.Det nuvarande priset är: 550 kr.

Stil och komfort i Sneakers Slimmer Stadil Low JR

Sneakers Slimmer Stadil Low JR erbjuder både stil och komfort med sin lyxiga konstruktion av mockaskinn med en vattenavvisande finish. Dessa träningsskor är perfekta för både vardagligt bruk och sportaktiviteter.

Utmärkt andningsförmåga med perforerad överdel

Den perforerade överdelen på dessa sneakers ger utmärkt andningsförmåga, vilket håller dina fötter svala och bekväma även under intensiva aktiviteter.

Anpassad passform med klippbar kardborrestängning och elastiska snören

Sneakers Slimmer Stadil Low JR har en klippbar kardborrestängning och justerbara elastiska snören som gör det enkelt att anpassa passformen efter dina behov. Du kan säkerställa en bekväm och säker passform varje gång du bär dem.

Specifikationer:

– Material: LÄDER/MIKROFIBER MOCKA
– Vattenavvisande finish för ökad hållbarhet

Sneakers Slimmer Stadil Low JR

Sneakers Slimmer Stadil Low JR kombinerar stil och komfort i en lyxig konstruktion av mockaskinn med vattenavvisande egenskaper. Dessa träningsskor erbjuder utmärkt andningsförmåga med en perforerad överdel och har en anpassningsbar passform med klippbar kardborrestängning och elastiska snören. Oavsett om du använder dem för vardagligt bruk eller sportaktiviteter, kommer Sneakers Slimmer Stadil Low JR att hålla dina fötter bekväma och se bra ut samtidigt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: