Sneakers Pace JR

PACE JR Träningsskor från hummel®: Lätta och Andningsbara

Upplev komfort och stil med Pace JR träningsskor från hummel®, en ny modell utformad för aktiva barn. Dessa skor kombinerar ett lätt och andningsbart meshtyg med en mjuk EVA yttersula för optimal fjädring och flexibilitet, vilket gör dem till ett perfekt val för barns dagliga äventyr.

Designade för Aktiva Barn

Dessa träningsskor är särskilt utformade för att underlätta för barn att snabbt ta på och av dem. Med elastiska snören, praktiskt kardborreband och en dragflik i hälen, är Pace JR enkla att hantera för små händer. Vinkeldekoren på sidorna ger en distinkt och iögonfallande look.

Komfort och Funktionalitet

Med en ovandel i mesh förstärkt med mockastilpaneler, erbjuder dessa skor både hållbarhet och stil. Den mjuka EVA yttersulan ger utmärkt fjädring och stöd, medan de elastiska snörena och kardborrestängningen säkerställer en bekväm och justerbar passform.

När du väljer storlek för Pace JR skorna, rekommenderar vi att du tillåter 1–1,5 cm växtutrymme för bästa passform och komfort. Med sin kombination av funktionalitet och stil är dessa skor ett utmärkt val för barn som är ständigt i rörelse.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: