44%

Sneakers Actus Recycled JR

Det ursprungliga priset var: 700 kr.Det nuvarande priset är: 389 kr.

Sneakers Actus Recycled JR från hummel®: Perfekt för Aktiva Barn

Upplev optimal komfort och hållbarhet med Sneakers Actus Recycled JR från hummel®. Dessa mångsidiga träningsskor är designade för att hålla barnens fötter varma och torra tack vare det innovativa hummelTEX-membranet, som erbjuder utmärkt vattentålighet.

Tillverkad av Återvunnet Material för Miljömedvetna Familjer

Dessa sneakers är inte bara funktionella utan också miljövänliga, tillverkade av återvunnet och mycket andningsbart material. Den lätta konstruktionen säkerställer att barnen kan röra sig fritt och bekvämt, oavsett aktivitet.

Designade för Lätthet och Komfort

Med klippbar kardborrestängning, slitstarka elastiska snören och en EVA-yttersula, är dessa hummel®-sneakers både bekväma och praktiska. Hälfliken underlättar på- och avtagning, medan de ikoniska hummel-sparrarna ger skorna en stilfull look som barnen kommer att älska.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: