40%

Joggingbyxor hml Skye

Det ursprungliga priset var: 350 kr.Det nuvarande priset är: 210 kr.

Beskrivning

Håll Ditt Barn Varmt, Torrt och Bekvämt med hmlSkye Joggingbyxor

hmlSkye Joggingbyxor är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt, torrt och bekvämt under alla aktiviteter. Dessa träningsbyxor är tillverkade av högkvalitativt sweatshirttyg och ekologisk bomull, vilket ger en oslagbar kombination av komfort och funktion.

Stilfullt Designade

Ditt barn kommer att älska den stilfulla designen hos hmlSkye Joggingbyxor. De är dekorerade med en tryckt logotyp, vinklar och ett kontrasterande band längs ett av benen. Denna unika design ger ett trendigt uttryck till träningsbyxorna och gör dem till en perfekt tillskott till garderoben.

Justerbar Passform

För att säkerställa en perfekt passform är hmlSkye Joggingbyxor utrustade med en justerbar midja och en dekorativ dragsko. Detta gör det möjligt för barnet att anpassa passformen enligt sina preferenser och ger extra komfort under aktiviteterna.

Miljövänlig Tillverkning

Vi är stolta över att inkludera märkningen STANDARD 100 by OEKO TEX® på hmlSkye Joggingbyxor. Detta certifikat garanterar att inga skadliga ämnen användes i produktionen av dessa träningsbyxor, vilket gör dem till ett miljövänligt och säkert val för ditt barn.

Med en normal passform och tillverkade av 100 % ekologisk bomull, är hmlSkye Joggingbyxor det ultimata valet för aktiva barn som värdesätter både stil och komfort.

Artikelnr:

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.