0%

hmlRuphus Joggingbyxor

320 kr

hmlRuphus Joggingbyxor från hummel®: Skön Komfort för Aktiva Barn

Introducerar hmlRuphus Joggingbyxor, det perfekta valet för barnets aktiva dagar. Tillverkade av behagligt interlock-tyg, erbjuder dessa hummel® joggingbyxor både komfort och rörelsefrihet för lekfulla eftermiddagar i parken.

Designade för Rörelse och Bekvämlighet

Med en elastisk midja och justerbar dragsko, säkerställer dessa joggingbyxor en bekväm och anpassningsbar passform. Sidofickorna erbjuder praktisk förvaring för små tillhörigheter. Färgblockspanelerna på benen tillför en lekfull och trendig look.

Slitstarkt och Funktionellt Material

Tillverkade av 100 % polyester, är hmlRuphus Joggingbyxor både slitstarka och lättskötta. Den snabbtorkande kvaliteten på polyestertyget gör dessa byxor idealiska för aktiva barn. Kompletteras med en Bumblebee®-logotyp för en autentisk hummel®-touch.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: