Zip Tröja hml Refresh

440 kr

Beskrivning

Versatil och Stilfull

hmlRefresh Zip Tröja är ett mångsidigt och trendigt tillägg i ditt barns garderob. Perfekt som en del av ett matchande set eller för sig själv, denna tröja från hummel® kombinerar funktionalitet med stil.

Ekologiskt och Hållbart Material

Tillverkad av ekologiskt och återvunnet interlock-tyg, erbjuder tröjan en kombination av komfort och andningsförmåga. Den hållbara sammansättningen garanterar att plagget behåller sin form och kvalitet – tvätt efter tvätt.

Designad för Komfort

Med en hel dragkedja och blixtlåshus, minskas risken för irritation, vilket gör tröjan idealisk för aktiva barn. Detta gör den till ett bekvämt val för både lek och avkoppling.

Stilrena Detaljer

Denna hummel-Tröja kännetecknas av en tryckt logotyp och logoband samt ett heltäckande tryck, vilket ger en modern och distinkt look. Den normala passformen säkerställer en bekväm och snygg profil.

hmlRefresh Zip Tröja?

Om du söker en tröja som kombinerar miljövänlighet, komfort och modern design, är hmlRefresh Zip Tröja det perfekta valet. Den är speciellt designad för att passa barns aktiva livsstil och vara en hållbar del av deras vardagskläder.

Artikelnr:
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.