0%

hmlPerry Beanie Mössa

144 kr

hmlPerry Beanie Mössa – Mjuk och Stretchig För Perfekt Passform

hmlPerry Beanie Mössa är den ultimata mössan för både komfort och stil. Tillverkad med omsorg och med användarnas bekvämlighet i åtanke, är denna mössa ett utmärkt tillskott till din garderob.

Mjukt och Stretchigt Jerseytyg

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos denna mössa är dess användning av mjukt jerseytyg med elastan. Detta ger mössan lite extra stretch, vilket säkerställer en bekväm passform som passar alla huvudstorlekar.

Ekologisk Bomull för Hållbarhet

hmlPerry Beanie Mössa är tillverkad av ekologisk bomull, vilket inte bara är bra för komforten utan också för miljön. Du kan vara säker på att du bär en mössa som har tillverkats med hållbarhet i åtanke.

Stilfulla Kontrasterande Tryckta Vinklar

För en extra touch av stil har denna mössa kontrasterande tryckta vinklar. Dessa detaljer ger mössan en modern och trendig look som kompletterar din outfit.

Certifierad För Kvalitet och Miljövänlighet

hmlPerry Beanie Mössa är certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO TEX®, vilket bevisar att inga skadliga kemikalier användes i dess tillverkning. Detta är en mössa som du kan bära med förtroende för dess höga kvalitet och miljömedvetenhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: