Shorts Set hml Nova

315 kr

Stil och Komfort i hmlNova Shorts Set

Ge din lilla den perfekta kombinationen av stil och komfort med hmlNova Shorts Set. Detta set innehåller en t-shirt och ett par shorts, båda tillverkade med omsorg om ditt barns välbefinnande.

Kvalitetsmaterial

T-shirten är tillverkad av elastiskt jerseytyg med ekologisk bomull, vilket ger en mjuk och bekväm känsla mot huden. Shortsen är gjorda av mjukt sweatshirttyg med ekologisk bomull, återvunnen polyester och elastan, vilket ger en perfekt balans mellan komfort och stil.

Klassisk Design

T-shirten har en klassisk design med rund hals och korta ärmar, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Shortsen har en justerbar midja med dragsko, vilket garanterar en anpassad passform för din lilla.

Tryckta Logotyper

Både t-shirten och shortsen har tryckta logotyper för att ge en extra touch av stil. Loggan är placerad på t-shirtens bröst och shortsen ben, vilket ger en snygg och modern look.

Säker och Testad Kvalitet

hmlNova Shorts Set har testats enligt högsta standard för att säkerställa att inga skadliga ämnen har använts vid tillverkningen. Den är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO TEX®, vilket ger dig trygghet i att ditt barn bär säkra och kvalitativa kläder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: