32%

Tröja hml Neel

Det ursprungliga priset var: 400 kr.Det nuvarande priset är: 271 kr.

Komfort möter stil med hmlNeel Tröja

hmlNeel Tröja är den perfekta balansen mellan komfort och stil för ditt barn. Tillverkad av mjukt sweatshirttyg av ekologisk bomull, ser denna mångsidiga tröja till att din lilla hålls mysig och moderiktig.

Snabb och enkel påklädning

Designad med bekvämlighet i åtanke har denna tröja lätta tryckknappar på axeln, vilket gör det möjligt att byta om ditt barn på några sekunder. Inga fler strider med knepiga dragkedjor eller knappar.

Snygga detaljer

Med tryckta vinklar på ärmarna och en snygg tryckt logotyp på bröstet ger hmlNeel Tröja en touch av mode till vardagsklädsel. Ditt barn kommer att se coolt ut samtidigt som det känner sig bekvämt.

Certifierad säkerhet

Ditt barns säkerhet är av högsta vikt. Därför är denna tröja certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®, vilket säkerställer att den är fri från skadliga ämnen och kemikalier. Du kan lita på att ditt barn bär en säker och miljövänlig klädesplagg.

hmlNeel Tröja?

Om du letar efter en tröja som kombinerar komfort, stil och säkerhet är hmlNeel Tröja det idealiska valet. Dess mjuka ekologiska bomull, enkel påklädning och snygga detaljer gör den till ett måste i ditt barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: