43%

Joggingbyxor hml Neel

Det ursprungliga priset var: 350 kr.Det nuvarande priset är: 199 kr.

Bekvämlighet och stil i ett med hmlNeel Joggingbyxor

hmlNeel Joggingbyxor är tillverkade av ett bekvämt sweatshirttyg i ekologisk bomull, vilket gör dem till ett stilfullt val för säsongen. Dessa byxor kombinerar komfort och trendighet på bästa sätt.

Justerbar passform

Med det justerbara midjebandet och den dekorativa dragskon kan du anpassa passformen efter ditt barns behov. Detta gör att byxorna sitter perfekt och ser snygga ut samtidigt.

Klassiska detaljer

Med de klassiska vinklarna på axlarna och den tryckta logotypen har hmlNeel Joggingbyxor en tidlös design med en touch av sportighet. Ditt barn kommer att älska att bära dem.

Certifierad säkerhet

Du kan vara helt säker på ditt barns säkerhet eftersom dessa byxor är certifierade med STANDARD 100 av OEKO-TEX®. Det innebär att de är fria från skadliga ämnen och kemikalier.

hmlNeel Joggingbyxor?

Om du letar efter byxor som kombinerar komfort, stil och säkerhet är hmlNeel Joggingbyxor det perfekta valet. Deras ekologiska bomullstyg, justerbara passform och klassiska detaljer gör dem till ett oumbärligt plagg i ditt barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: