40%

Hoodie hml Morten

Det ursprungliga priset var: 550 kr.Det nuvarande priset är: 330 kr.

Beskrivning

Håll dina barn varma och bekväma med hmlMorten Hoodie

Ekologisk bomull för miljömedvetenhet

hmlMorten Hoodie är den perfekta tröjan för att hålla dina barn varma och bekväma under den här säsongen. Tillverkad av ekologisk bomull, kan du vara säker på att denna tröja inte bara är snäll mot dina barns hud, utan även mot miljön. Den är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket garanterar att inga skadliga ämnen användes vid tillverkningen.

Stil och kvalitet kombineras

Med en broderad logotyp på bröstet och en unik kontrastpaneldesign blir hmlMorten Hoodie en favorit i garderoben. Dina barn kommer att älska att visa upp den här tröjan, och den kommer att hålla dem snygga och bekväma hela dagen.

Funktionella detaljer för alla väder

Denna hoodie är utformad med praktiska detaljer som gör den användbar i alla väder. Den har en huva för extra värme och skydd mot regn eller kyla. Tumhål vid muddarna ger en extra nivå av komfort och håller ärmar på plats.

Specifikationer:

– Material: 100 % ekologisk bomull
– Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®
– Normal passform för komfort

hmlMorten Hoodie

Håll dina barn varma, bekväma och miljömedvetna med hmlMorten Hoodie. Denna tröja är tillverkad av ekologisk bomull och certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet. Med en broderad logotyp och unik design blir den en favorit i garderoben, och praktiska detaljer som huva och tumhål vid muddarna gör den användbar i alla väder.

Artikelnr:

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.