40%

Zip Tröja hml Magda

Det ursprungliga priset var: 580 kr.Det nuvarande priset är: 348 kr.

Beskrivning

Stilfull och Bekväm hmlMagda Zip Tröja för Barn

hmlMagda Zip Tröja är en imponerande topp med unika detaljer som kommer att sätta din lilla i centrum för uppmärksamheten. Denna tröja är perfekt för att hålla barnen varma och bekväma i stil.

Volangeffekt och Metallic-detaljer

Det som verkligen utmärker hmlMagda Zip Tröja är volangeffekten runt bröstet och axlarna, vilket ger den en elegant och feminin touch. Dessutom har tröjan en broderad BumbleBee®-logga med metallic-detaljer som ger den en extra touch av glamour.

Hög Krage och Dragkedja

Tröjan har en hög krage som ger extra skydd mot kylan och en dragkedja framtill som gör den enkel att ta på och av. Den är utformad med barnens komfort i åtanke.

Mjukt och Stretchigt Interlock-tyg

hmlMagda Zip Tröja är tillverkad av ekologisk bomull och stretchigt interlock-tyg. Detta garanterar en mjuk och bekväm känsla som barnen kommer att älska. De kan leka och röra sig fritt samtidigt som de ser fantastiska ut.

Certifierad För Säkerhet och Miljövänlighet

Denna topp är inte bara snygg och bekväm, den är också miljövänlig och säker. Den är tillverkad med hänsyn till miljön och certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® för att säkerställa att inga skadliga ämnen användes i produktionen.

Artikelnr:

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.