T-shirt hml Luna

190 kr

Glittrande Stil med hmlLuna T-shirt

Utforska en tidlös stil med en glittrande twist med hmlLuna T-shirt. Denna klassiska t-shirt har korta ärmar och en rund hals, perfekt för både avslappnade och stilfulla tillfällen.

Bekväm och Miljövänlig

hmlLuna T-shirt är tillverkad av ekologisk bomull och mjukt jerseytyg, vilket ger dig den ultimata komforten. Du kan bära den hela dagen utan att känna dig obekväm. Dessutom är den tillverkad enligt höga miljöstandarder, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Glittrande Logotyptryck

Det som verkligen särskiljer hmlLuna T-shirt är det stora glittrande logotyptrycket fram på tröjan. Det ger dig en extra touch av glamour och gör att du sticker ut i mängden.

Miljömedvetenhet

Vi bryr oss om planeten, och det är därför hmlLuna T-shirt har etiketten STANDARD 100 by OEKO TEX®. Det är en garanti för att inga skadliga ämnen användes i tillverkningsprocessen, vilket gör plagget säkert både för dig och miljön.

Perfekt Passform

Med en normal passform är hmlLuna T-shirt bekväm att bära och passar de flesta kroppstyper. Den är ett mångsidigt tillskott till din garderob som du kommer att älska att bära om och om igen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: