0%

hmlLis Tights

220 kr

hmlLis Tights – Stil och Komfort i Ett

hmlLis Tights är det perfekta valet för barn som vill ha både stil och komfort i sina träningskläder. Dessa tights har ett fantastiskt all-over tryck och en tryckt logotyp som ger dem en snygg och modern design.

Jerseytyg med Massor av Stretch

Dessa tights är tillverkade av jerseytyg som är känt för sin komfort och stretch. De har en elastisk midja som ger barnen massor av komfort och möjlighet att röra sig fritt under sina aktiviteter.

Certifierad För Kvalitet och Säkerhet

hmlLis Tights är certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO TEX®, vilket är en garanti för att inga skadliga ämnen har använts i deras tillverkning. Du kan vara säker på att du ger ditt barn kläder av hög kvalitet och säkerhet.

Perfekt Åtsittande Passform

Dessa tights har en åtsittande passform som gör dem perfekta för träningsaktiviteter. De sitter bekvämt på benen och ger en smickrande look samtidigt som de möjliggör fri rörlighet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: